01 березня 2024 року відбулося обговорення освітньо-професійної програми першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 053«Психологія» зі здобувачами другого курсу ПП-21 та ПП- 22 у дистанційному форматі на платформі Zoom.

Зустріч організовано з метою детального розуміння здобувачами специфіки ОПП з точки зору перспектив та в контексті поточного навчального року. Розмова велася у контексті розуміння здобувачами вищої освіти тих чи інших аспектів функціонування програми для них самих. Ця частина бесіди була особливо жвавою, студенти задавали чимало запитань з приводу навчального плану та організації навчального процесу, що свідчить про значний рівень їхнього зацікавлення у подібному обговорені.

Гарант ОПП 053 Психологія першого (бакалаврського) рівня Сербова Ольга висловлює подяку здобувачам за щиру бесіду, оскільки кожна така зустріч сприяє подальшому удосконаленню освітньо-професійної програми та вирішенню організаційних питань освітнього процесу в умовах дистанційного навчання. Низка питань потребує подальшого обговорення, тому запланували наступну зустріч 07.03.2024.