1 вересня в КПІ ім. Ігоря Сікорського на факультеті соціології і права відбувся урочистий захід «День першокурсника 2023», 125 покоління капеішників! В цей святковий день першокурсники – майбутні психологи груп СА-31, СА-32, СА-33, разом з іншими групами факультету соціології і права з трепетом та приємним хвилюванням чекали на посвяту в студенти.
Свято розпочалося під урочисті звуки Державного гімну України та хвилиною мовчання для вшанування пам’яті загиблих унаслідок збройної агресії російської федерації.
З вітальними словами виступили ректор КПІ ім. Ігоря Сікорського Ігоря Сікорського М. Згуровський, декан факультету соціології і права О. Акімова, керівництво факультету, завідувачі кафедр.
Після теплих слів в адресу першокурсників, були об’явлені переможці конкурсу на кращий мотиваційний лист, яким було вручено почесні грамоти.
Святковий настрій на урочистому заході подарував виступ плейбек-театру КПІ. Першокурсники мали змогу у плейбек-перформансі розповісти власні історії і одразу насолодитися їх перетворенням на художній витвір. Таке творче дійство зацікавило присутніх на заході батьків першокурсників, які із задоволенням та захопленою гордістю за своїх дорослих вже дітей – студентів першого курсу, прийняли участь в плейбек-перформансі.
Першокурсники, для отримання необхідних документів навчального процесу, разом з кураторами груп, О. Винославською, С. Хілько, К. Васильченко-Деружко, відвідали кафедру психології та педагогіки ФСП, де їх зустрічала завідувачка кафедри Н. Волянюк та інші викладачі.
Вже увечері, повноправні студенти КПІ – повернулись у сквер ім. О. Теліги на святковий концерт.

Колектив кафедри психології та педагогіки ФСП зичить першокурсникам вірити в свої сили на шляху підкорення намічених вершин, цілеспрямовано рухатись за своєю мрією, втілювати її в життя, із задоволенням отримувати нові знання та яскраві враження від насиченого студентського життя в КПІ!

photo_2023-09-04_13-56-09photo_2023-09-04_13-29-35