Доцентка кафедри Ольга СЕРБОВА та здобувачка першого (бакалаврського) рівня вищої освіти групи СА-33 Юлія СЛОБОДЕНКО долучені до реалізації проєкту Татоhub.Київ.
Ольга СЕРБОВА – психологиня «ТатоХабу» з 2021 року, Юлія СЛОБОДЕНКО – долучена до проєкту Татоhub.Київ менеджеркою в 2023 році, з вересня 2024року – координаторка проєкту.
Всеукраїнський проєкт «ТатоХаб» сталий та довгостроковий — з 2020 року він підтримує та обʼєднує чоловіків, впроваджує, розвиває в Україні культуру відповідального батьківства. Крім того, сьогодні, під час війни, він допомагає, навчає, евакуює, та всіляко підтримує українців, які постраждали від війни, при цьому розвиваючи громади, у яких втілюється. Проєкт TatoHub реалізується UNFPA, Фондом ООН у галузі народонаселення в Україні за фінансової підтримки Embassy of Sweden in Kyiv у співпраці з громадськими організаціями та місцевою владою.
Татоhub.Київ співпрацює з: Київськими пологовими будинками, Київ Мілітарі Хаб, Телеканал Київ, Ветеран Хаб, Київтеплоенерго та Програмою ментального здоровʼя «Ти Як?».